Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Jandarmeria şi Poliţia au angajaţi noi


   Jandarmii vrânceni și-au mărit efectivul, de sâmbătă. Din 1 decembrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea și-a mărit efectivul cu trei oameni.
   Aceștia sunt absolvenți ai promoției 2012 ai Åžcolii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Ei și-au încheiat studiile în iunie, fiind repartizați în structurile Jandarmeriei Române, la Vrancea fiind încadrați trei subofițeri. Aceștia au fost repartizați la subunitățile operative din localitățile Adjud și Mărășești, urmând a-și desfășura activitatea sub îndrumarea jandarmilor cu experiență. Doi au ajuns în cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Adjud, iar unul la Detașamentul 4 Jandarmi Mărășești.
   De asemenea, ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea s-a desfășurat activitatea de încadrare a unor noi ofițeri și agenți de poliție. Este vorba de șapte ofițeri, care își vor desfășura activitatea în mediul urban pe liniile de muncă investigații criminale, investigarea fraudelor și resurse umane, și 26 de agenți. Dintre aceștia, 4 își vor desfășura activitatea în mediul urban la formațiunea de ordine publică, 16 își vor desfășura activitatea în mediul rural la posturile de poliție comunale, 5 agenți au fost repartizați structurii de poliție rutieră, iar un agent își va desfășura activitatea în cadrul structurii logistice.
   De astăzi, polițiștii își vor începe activitatea la noile locuri de muncă. Ei se află într-o perioadă de tutelă profesională, fiind repartizați pe lângă polițiști cu experiență din cadrul IPJ.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?