Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Patru persoane rănite în accidente rutiere


   Patru persoane au fost rănite în mai multe accidente de circulație, produse la sfârșitul săptămânii în Vrancea. Joi seara, la ora 19.00, pe DJ 205 B, în Bolotești, Vasilică D., de 74 ani, din Odobești, în timp ce se deplasa cu o căruță, a pătruns pe drumul județean fără să se asigure, fiind lovit în lateral de un Opel, condus regulamentar de Alina Mihaela P.. Soțul șoferiței, Viorel P., de 31 de ani, din Cîmpineanca, a fost rănit grav. Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare.
   Oamenii legii au venit cu precizări suplimentare și în cazul tamponării în lanț, produsă vinerea trecută pe strada Revoluției din Focșani. Ei spun că Sorin O., de 26 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism BMW, s-a angajat în depășirea unui Opel, moment în care a intrat în coliziune cu acesta din urmă, precum și cu alte cinci autoturisme parcate regulamentar. În urma producerii evenimentului, a rezultat avarierea a șapte autoturisme.
   Tot vinerea trecută, la ora 17.30, pe strada Republicii din Adjud, Gheorghiță G., de 41 ani, din Căiuți, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea virajului spre stânga nu a acordat prioritate de trecere unei Dacia, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului dintre cele două mașini, Claudiu Vasile C., de 31 de ani, care se afla în Dacia, a suferit răni ușoare.
   Pe 1 decembrie, două accidente s-au produs în județ, la Valea Sării și Focșani. La ora 12.00, în Focșani, Georgel A., de 58 ani, din Ciorăști, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să depășească o mașină și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Maria A., de 52 de ani, tot din Ciorăști, s-a ales cu răni ușoare. Câteva ore mai târziu, pe DN 2 D, pe raza localității Valea Sării, Ionuț I., de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un motoscuter, s-a dezechilibrat din cauza neatenției și a căzut, accidentându-se ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?