Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

A murit după ce a căzut de la o înălţime de un metru


   Un bărbat din comuna Păulești a murit într-un spital din Galați, la câteva zile după ce a căzut de la o înălțime de un metru. Joia trecută, polițiștii din Tulnici au fost anunțați că în dimineața zilei de 23 noiembrie, Aurel B., de 51 ani, a fost găsit căzut pe pământ, cu fața în sus, lângă scările de acces în locuința sa. Atunci, bărbatul a fost  transportat la Spitalul Comunal Vidra, iar de aici a fost transferat la Spitalul Județean Galați, unde a decedat joia trecută.
   În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit că în dimineața zilei de 23 noiembrie, bărbatul a ieșit din casă, iar la întoarcere, în timp ce urca scările pentru a ajunge în casă, s-a sprijinit de o portiță, care s-a rupt, moment în care bărbatul a căzut de la o înălțime de un metru.
   Åži polițiștii din Tătăranu fac cercetări cu privire la modul în care a decedat un bărbat de 43 de ani, din localitate. Corneluș G. a fost găsit mort joi dimineață, de către fratele său. Cadavrul nu prezenta urme de violență și a fost transportat la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?