Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Şeful AJF ameninţă: „Cine va lua bani nelegal, va merge direct la poliţie“


   Președintele Asociației Județene de Fotbal Vrancea, Dan Dumitru, a transmis un avertisment arbitrilor care oficiază la partidele din cadrul Superligii Vrancea, dar și la meciurile din cadrul ligii a V-a. „Începând din retur, vom pune accent pe seriozitatea arbitrilor și modul în care vor împărți dreptatea pe terenul de joc. Cine va greși, va fi suspendat. Cine va lua bani nelegal, va merge direct la poliție. Vrem ca cele două competiții de seniori pe care le organizăm să fie decise doar în teren, prin valoarea echipelor participante, iar arbitrii să-și facă datoria cât mai bine”, a spus președintele AJF, Dan Dumitru.
   În altă ordine de idei, astăzi, de la ora 14.00 sunt programate partidele penultimei runde a Superligii, etapă în care se pot decide în mare măsură echipele care vor participa în play-off. În seria sud, este programat derby-ul primelor două clasate, Național Golești (locul 2) și Energia Vulturu (locul 1), iar a treia echipă care merge în play-off este Victoria Gugești. Pentru locul 4 se vor lupta Dinamo Tătăranu, AS Cîmpineanca și Voința Sl. Ciorăști.
   În cealaltă serie, lupta se va da între formațiile Unirea Å¢ifești, Voința Odobești și FC Mărășești, dar primele două grupări sunt avantajate de program. Mâine se vor juca și jocurile ultimei runde în cadrul ligii a V-a.

Programul etapei din Superligă

Seria sud (ora 14.00):
Voința Sl. Ciorăști – Voința Cîrligele, Victoria Gugești – Podgoria Cotești, AS Cîmpineanca – Dinamo Tătăranu, Național Golești – Energia Vulturu.

Seria nord: Doctor GSM Suraia – Flacăra Urechești, Unirea Å¢ifești – Foresta Gugești (duminică, ora 11.00, la Jariștea), FCM Adjud – Voința Odobești, Selena Jariștea – FC Mărășești.

Programul ultimei etape din liga a V-a (duminică, ora 11.00):

Seria sud: Doctor GSM Suraia – Unirea Milcovul, Voința Răstoaca – Victoria Gologanu, Tractorul Nănești – Euromania Dumbrăveni.
Seria nord:
Victoria Pufești – Victoria Vînători, Foresta Vidra – Gloria Răcoasa, Trotușul Ruginești – Åžoimii Mircești.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?