Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

CSM Focşani – CSM Rm. Sărat 1-1, YS Panciu – Sporting Suceava 2-1


   Rundă favorabilă pentru echipele de fotbal vrâncene din liga a treia la fotbal. CSM Focșani a scos un punct meritat după remiza, 1-1 (0-1) cu CSM Rm. Sărat, iar Young Stars Panciu și-a trecut în cont o victorie, 2-1 (1-1) în confruntarea cu Sporting Suceava.

CSM Focșani – CSM Rm. Sărat 1-1 (0-1)

    Fără căpitanul Bucătaru, focșănenii de la CSM au smuls un punct în confruntarea cu ocupanta locului secund, CSM Rm. Sărat. Oaspeții au deschis scorul din penalty, prin Vișan, lovitură de pedeapsă acordată de arbitru pentru un henț comis de Mîndrescu (14). În actul secund, Cosmin Pasăre a restabilit ega-litatea cu o lovitură de cap, în urma unei centrări trimise de Săpunaru (61).
   Pe final, râmnicenii au trimis de două ori balonul în bară, prin Nica (67) și Lungoci (85), iar portarul CSM-ului, George Trifan, a făcut adevărate minuni în poartă. Un egal echitabil, în condițiile în care CSM a evoluat cu mulți jucători tineri, iar ieri s-a consemnat și debutul în liga a treia al lui Florin Dascălu. CSM Focșani: Trifan – Moisă, Negoiță, Crăciun, Mîndrescu – Săpunaru (90 Dima), Åžtefan, Åžonțu, Forcoș (46 Pasăre) – Milea (86 Dascălu), Stratulat (89 Duca). Vinerea viitoare, CSM Focșani va juca pe terenul liderului, Viitorul Axintele.

Rezultatele din seria a II-a: 

CSM Focșani – CSM Rm. Sărat 1-1,
Victoria Chirnogi – Rapid II București 0-4,
Eolica Baia – Viitorul Axintele 0-4,
Dunărea Călărași – Gloria Buzău 0-1,
Juventus București – Metaloglobus București 2-2,
Urban Titu – Rapid Fetești     1-1.
Sportul Studențesc II a stat.
Etapa viitoare: Viitorul Axintele – CSM Focșani, Sportul II – Rapid II, Gloria Buzău – Eolica Baia, Metaloglobus – Dunărea Călărași, Rapid Fetești – Juventus București, Urban Titu – Victoria Chir-nogi. CSM Rm. Sărat va sta.

Young Stars Panciu – Sporting Suceava 2-1 (1-1)

    Păncenii de la Young Stars au obținut o victorie de moral în partida de ieri cu Sporting Suceava. La final a fost 2-1 (1-1), după un meci în care formația antrenată de Dănuț Bolocan s-a jucat cu ocaziile și a concretizat doar două. Sporting a deschis scorul prin Nichitoaia (27), dar peste șase minute, atacantul Mădălin Predoiu a egalat.
   În actul secund, Valentin Menghia a adus victoria echipei din Panciu după ce a driblat doi fundași și pe portarul oaspeților (68). „Am ratat trei ocazii mari de gol, prin Predoiu și Menghia, toate în situație de unu la unu cu portarul advers. Este o victorie care ne dă o gură de oxigen”, a spus antrenorul Dănuț Bolocan. YS Panciu: Lazăr – Voinea, Beșa, Ov. Radu, Cl. Mihai – B. Stoian, Bîra, I. Radu (46 Cioran), M. Stoian (71 Ciornei) – Predoiu, Menghia (89 Parlac). Etapa viitoare, YS Panciu va sta.

Rezultatele etapei din seria I:

YS Panciu – Sporting Suceava 2-1,
Oțelul II Galați – Ceahlăul II Piatra Neamț 2-1,
Petrotub Roman – Bucovina Rădăuți 4-0,
CSM Moinești – Aerostar Bacău 3-3,
Kosarom Pașcani – Åžtiința Miroslava 1-0.
SC Bacău și FCM Dorohoi au stat.
Etapa viitoare: Sporting – Ceahlăul II, Dorohoi – SC Bacău, Aerostar – Petrotub, Miroslava – CSM Moinești, Kosarom Pașcani – Oțelul II. YS Panciu și Bucovina Rădăuți vor sta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?