Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Pugilistul Cătălin Paraschiveanu, campion naţional


   Gong final la Campionatul Național Universitar de box desfășurat de luni până ieri la Sala de Atletism din Bacău. „Competiția a fost una reușită din toate punctele de vedere”, a subliniat antrenorul și, totodată, directorul SCM Bacău, Relu Auraș, făcând referire și la numele de referință ale boxului românesc care au ținut să fie prezente la Universitarele din acest an. Două, înainte de toate: noul președinte al Federației Române de Box, Leonard Doroftei și Marian Simion. „Am venit în Bacău pentru box, dar și pentru a vedea la lucru o serie de pugiliști care s-ar putea bate peste patru ani pentru o medalie olimpică”, a spus Doroftei.
   La competiție au participat și doi vrânceni: în ring au urcat Cătălin Paraschiveanu, sportiv legitimat la clubul SCM Bacău, și arbitrul Vasile Panțică, care a oficiat la multe partide și la finala categoriei 52 de kilograme, între Åžtefan Cașalrov (SCM Bacău) și Tamas Koloszvari (Ring Box Tg. Mureș). Boxerul Cătălin Paraschiveanu a disputat finala competiției la categoria 75 de kilograme și a reușit să câștige titlul de campion național, după ce adversarul său a preferat să nu se prezinte la meci, probabil de frică.
   Campionatul Național Universitar a fost o competiție reușită, al cărei suflet a fost din nou antrenorul emerit Relu Auraș, cel care a coagulat la gala a doua noua conducere a Federației, dar și mulți alți reprezentanți ai nobilului sport cu mănuși. A fost și un succes al organizatorilor – Primăria Bacău, Direcția Județeană de Sport Bacău, clubul CSM 2010, SCM Bacău și Arena Club Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?