Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Curs „Circus Smile: învaţă prin artă“


   Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea va găzdui luni, de la ora 13.00, o întâlnire de prezentare a Cursului „Circus Smile: învață prin artă”, organizat de Asociația „Rom pentru Rom” din Panciu. Cursul va fi de o săptămână și va fi susținut de Vanni Spataro, jongler profesionist italian. „Perioada estimativă a cursului este luna decembrie și va fi stabilită cu persoanele interesate. Se va elibera o diplomă de participare pentru o frecvență de cel puțin 80%. Acesta este cel de al doilea curs de formare pe tema educației non formale, adresat cadrelor didactice și prevăzut de proiectul finanțat de Fundația Altamane. Primul curs s-a desfășurat la Panciu, la începutul lunii septembrie”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
    Participanții la acest curs vor învăța o nouă metodă educativă și de socializare, care folosește tehnicile și instrumentele educației non formale și care poate fi utilizată în lucrul cu copiii și tinerii. Cursul prevede o abordare pedagogică, teoretică și jocuri practice utile, pentru a facilita comunicarea și relaționarea cu copiii și adolescenții.
    Potrivit celor precizate de organizatori, cursul este destinat educatorilor, animatorilor, psihologilor, precum și tuturor celor care desfășoară activități cu minorii și tinerii și care vor să-și îmbogățească propriul bagaj tehnico-pedagogic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?