Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Angajaţii SAJ vor măsura gratuit tensiunea arterială


   Persoanele care vor să știe cum stau cu tensiunea arterială sunt așteptate, mâine, între orele 9.00 și 12.00, la Centrul Comercial Promenada Mall din Focșani. Membrii asociației „Salvați o viață” vor fi prezenți acolo, pentru a distribui materiale informative despre HIV/SIDA, ținând cont că tot mâine se celebrează Ziua Mondială de Luptă împotriva HIV/SIDA. Cu această ocazie, medicii vor măsura tensiunea arterială în mod gratuit persoanelor care vor dori acest lucru.
   „Asociația «Salvați o viață» începe campania «Bucuria de a fi sănătos» care va dura până pe 1 mai, prin care ne propunem să fim alături de populația județului Vrancea prin prezentarea modului de a acorda primul ajutor, prin împărțirea unor materiale educative și prin simpozioane, reuniuni cu tineri pe care îi interesează propria sănătate. Cei care sunt interesați pot să redirecționeze 2% , care de fapt nu reprezintă niciun ban din buzunarul propriu, ci provin din impozitul pe anul trecut, care sunt opriți de către stat, dacă nu sunt redirecționați către o asociație non-profit. Prima manifestare o vom organiza la Carrefour, între orele 9.00-12.00. Vom distribui materiale pentru a fi solidari cu victimele SIDA, pentru că este Ziua Mondială de Luptă împotriva HIV/SIDA și ne dorim ca oamenii să conștientizeze că aceste persoane nu reprezintă niciun pericol și că ei trebuie integrați în societate, merită să fim alături de ei și să îi tratăm omenește. De asemenea, celor care vor dori le vom măsura tensiunea arterială, gratuit”, ne-a declarat Emilia Åžtefănescu, președintele Asociației „Salvați o viață”. 
   Cei care vor dori să redirecționeze 2% din venituri către această asociație o pot face tot mâine, completând formularele 230. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?