Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Bani de la Consiliul Local pentru karateka şi şahiste


   Performanțele obținute în acest an de sportivii secțiilor de karate și șah de la clubul CSM 2007 Focșani vor fi răsplătite financiar de Primăria și Consiliul Local Focșani. Astăzi, consilierii vor supune la vot aprobarea sumei de 1300 lei pentru premierea sportivilor care au concurat luna trecută la Campiona-tul Mondial de karate SKDUN (desfășurat la Bollate – Italia) respectiv Campionatul Național de șah (desfășurat la Olănești).
   Rezultatele sportivilor și sumele pe care ar urma să le primească: Bogdan Alpreotesei – locul I la kumite individual cadeți, categ. -65kg – premiat cu 300 lei, Andreea Arginteanu – locul I la kumite echipe mixt, cadeți – 300 lei, Irina Paraschiv – locul III la kumite individual, copii 8-9 ani – 200 lei, Dragoș Pantazică – locul IV la kumite individual copii, 12-13 ani – 100 lei. Karateka sunt antrenați de sensei Daniel Fusaru.
   Totodată, vor fi premiate și două șahiste, ambele componente ale echipei feminine a CSM 2007 Focșani, echipă care a câștigat titlul de campioană națională și a reușit promovarea în Superliga Națională. Sportivele sunt Adelaida Elena Toma și Gabriela Bianca Banciu, fiecare dintre ele urmând să primească suma de 200 lei. Cele două fete ale Focșaniului, pregătite de Mihai Strîmbu, au reușit o remarcabilă performanță în situația în care sunt junioare.
   Reușita lor este parte a unei serii de rezultate foarte bune, între care și medalii de aur ori argint la întrecerile naționale ale cadeților și juniorilor. „Superliga va fi alcătuită din 10 echipe, se va disputa un singur turneu, iar ultimele trei echipe vor retrograda. Pentru noi va fi greu să ne menținem deoarece avem o echipă de junioare, în timp ce alte formații se bazează pe o maestră”, a spus Mihai Strîmbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?