Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Laurenţiu Ţigăeru Roşca: Încrederea vrâncenilor mă onorează


   Candidatul USL în Colegiul 5 pentru Camera Deputaților, Laurențiu Å¢igăeru Roșca, a ajuns duminică dimineață, alături de echipa sa de campanie, în orașul Mărășești. Împreună cu primarul Valerică Chitic, viceprimarul Ion Ostafi și consilierii locali USL a intrat în Piața din oraș și a stat de vorbă cu negustorii, cu clienții lor, dar și cu cei care se aflau doar în trecere prin zonă. Vizita în Mărășești a continuat vreme de câteva ceasuri, „localnicii fiind cât se poate de încântați de prezența noastră, dar și de cea a tinerilor din echipa mea de campanie și din cea a deputatului Cristian Dumitrescu, candidatul USL la Senat pe acest Colegiu”, după cum precizează Laurențiu Å¢igăeru Roșca. „Peste tot prin oraș, din centru și până la gară, de la gară și până la Primărie, oamenii ne-au salutat și ne-au încurajat, spunându-ne că pe 9 decembrie 2012 vor merge la urne să voteze USL pentru o Românie puternică!”, precizează candidatul USL.
   La invitația primarului Maricel Nițu, Å¢igăeru Roșca a vizitat, luni, încă o dată, comuna Pufești. „Ca și în celelalte sate, și în Domnești, oamenii au fost încântați de prezența echipei USL în zonă, declarându-se pregătiți să meargă la vot pe 9 decembrie 2012. Primarul Maricel Nițu și viceprimarul Neculai Radu au însoțit și de această dată echipa de campanie, arătând tuturor că, și la Pufești, USL este o echipă și mai ales una câștigătoare!”, afirmă Laurențiu Å¢igăeru Roșca.
   Pentru a doua oară în această campanie, echipa USL a trecut, marți, prin comuna Å¢ifești. „Deși ziua de marți a fost mohorâtă și închisă, atitudinea oamenilor față de echipa USL a fost una caldă și primitoare, majoritatea localnicilor din Bătinești, Oleșești și Å¢ifești declarându-se gata să voteze pentru o Românie puternică pe 9 decembrie 2012. Sătui de minciunile și promisiunile neonorate ale fostei puteri portocalii, oamenii din Å¢ifești au spus că își doresc să fie reprezentați în Camera Deputaților de Laurențiu Å¢igăeru Roșca, candidatul USL în Colegiul 5 Vrancea. Încrederea localnicilor mă onorează și mă face să îmi doresc, o dată în plus, ca prin activitatea mea să pot să realizez cât mai multe pentru vrâncenii din Colegiul 5, indiferent de localitate sau de culoarea politică a primarului respectiv”, declară Laurențiu Å¢igăeru Roșca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?