Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Elevii Şcolii nr. 1 au învăţat ce înseamnă solidaritatea


   Elevii claselor a IV-a și a VI-a de la Åžcoala Gimnazială nr.1 din Biliești au aflat ce înseamnă solidaritatea, în cadrul unei activități desfășurate joi. Organizați pe echipe, elevii au trebuit să completeze fișa intitulată „Steaua respectului de sine” și să interacționeze între ei. Apoi, au discutat despre majoritatea relațiilor care se pot stabili în cadrul unui grup, fie că este vorba de familie, școală sau comunitate.
   Pentru ca impactul lecției despre solidaritate să fie mai mare, elevilor le-au vorbit Vasile Chirilă, unul dintre preoții satului, și doi dintre agenții de poliție din comună, Narcis Hărăbor și Ionuț Dughiană. Invitații au putut viziona expoziția de creații literare despre localitate, dar și pe cea de creații artistico-plastice și de afișe, prin care toți elevii și-au manifestat solidaritatea față de copiii care trăiesc în zone de conflict armat. 
   Activitatea s-a desfășurat cu sprijin din partea profesoarei Violeta Grigorică și a profesoarei pentru învățământ primar Liliana Rusu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?