Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: Cei mai SEXY cinci bărbaţi divorţaţi din lume


   Revista People se pregătește să anunțe, pe 14 noiembrie, care este cel mai sexy bărbat al anului 2012. Până atunci, jurnaliștii de la Huffington Post au realizat un top cinci al celor mai sexy cinci bărbați din lume.
   Conform Huffington Post, People ar urma să-l desemneze pe Channing Tatum drept cel mai sexy bărbat al anului 2012. Până atunci, site-ul american a realizat un top inedit al celor mai sexy cinci bărbați divorțați din lume, votați de public:

1. Bradley Cooper – Starul din „The Hangover” a fost căsătorit pentru o perioadă scurtă cu actrița Jennifer Esposito, între între decembrie 2007 și mai 2008. Anul trecut, revista People l-a desemnat cel mai sexy bărbat din lume.
2. Tom Cruise – La 50 de ani, Tom Cruise a divorțat, în iunie de Katie Holmes, după un mariaj de cinci ani.
3. Usher – Cântărețul R&B a divorțat în 2009 de soția lui, Tameka Foster. Mariajul lor a durat mai puțin de doi ani. Recent, Usher a câștigat custodia celor doi copi, așa că orice viitoare soție ar trebui să-i placă să conviețuiască cu cei doi băieți ai cântărețului.
4. George Clooney – A fost numit de două ori cel mai sexy bărbat, în 1997 și în 2006. După mariajul cu Talia Balsam, între 1989 și 1994, Clooney a ales să nu se mai căsătorească. În prezent, are o relație cu Stacy Keibler.
5. Johnny Depp – A divorțat de Lori Anne Allison în 1985. De curând, în iunie, Johnny Depp s-a despărțit după o relație de lungă durată de Vanessa Paradis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?