Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Salon nou în Focşani – MIO SALON. Tinereţe, frumuseţe şi vitalitate fără vârstă!


   MIO SALON vă oferă exact ceea ce vă doriți, un look atrăgător, elegant sau îndrăzneț, astfel încât să vă simțiți minunat. Apelați cu încredere la serviciile MIO SALON pentru o nouă înfățișare care vă va reda strălucirea.
   MIO SALON vă asigură permanent cele mai bune servicii de   coafură, manichiură, pedichiură și cosmetică.
   MIO SALON  Intim. Plăcut. Accesibil. Complet satisfăcător.
Se spune că frumusețea e trecătoare,  dar nimic nu dă mai multă încredere în sine unei femei decât felul în care arată. MIO SALON transformă FRUMUSEÅ¢EA ÎNTR-O ARTÄ‚  prin stil, eleganță și personal specializat!
  
MIO SALON  COAFURÄ‚
   Vă recomandăm, în baza experienței acumulate, branduri consacrate la nivel internațional, în: vopsele, styling, extensii, tratamente adaptate fiecărui tip de păr.
Pentru cei ce nu sunt foarte familiarizați cu produsele Matrix – Biolage, iată un scurt istoric al brandului. Matrix – Biolage are  o gamă de produse profesionale creată în SUA și preluată ulterior de L’Oréal, preluare care a dus la îmbunătățirea ei ca și calitate dar și diversificarea diferitelor game de styling și culoare . În timp a devenit un brand foarte puternic, prețuit și destul de răspândit pe întreg mapamondul.
   Ca orice brand care se respectă Matrix  a creat o gamă de lux denumită Biolage, menită să  facă față diverselor probleme ale părului și scalpului.
   Secretul succesului produselor Biolage stă în concentrația de extracte naturale pure care face ca efectul să fie vizibil încă de la prima ședință de tratament.
MIO SALON folosește produse L’Oréal, Matrix (gama profesională aparținând concernului L’Oréal) pentru serviciile de Hair design.

MIO SALON   MANICHIURÄ‚  ÅžI  PEDICHIURÄ‚
   Partea pe care o observăm cel mai des la noi înșine sunt mâinile, MIO SALON vă recomandă o tehniciană de unghii cu o vastă experiență în domeniu.
OPI-MANICHIURÄ‚/PEDICHIURÄ‚
   Sistemul special de îngrijire a mâinilor de la OPI  asemănător celui pentru îngrijirea tenului, se bazează pe cele patru proceduri fundamentale de îngrijire a pielii: exfoliere, revitalizare, reînnoire, protecție. Rezultatul constă nu numai într-o piele suplă și catifelată ci și în inducerea unei stări de relaxare prin activarea circulației în timpul masajului special.
    OPI – este recunoscut ca fiind lider în domeniul manichiurii și pedichiurii peste tot în lume, gama impresionantă de produse fiind folosită de majoritatea vedetelor de la Hollywood și nu numai.
Unul dintre produsele „vedeta” OPI, lansat recent, este oja permanentă sau „soak off”, un gel colorat care se aplică pe unghii în 30 de minute și durează până la câteva săptămâni. Indiferent de cât timp țineți unghiile în apă, lacul nu se decojește!
   Puteți avea o manichiură impecabilă pentru cel puțin două săptămâni cu noul gel permanent colorat OPI! 
   Inovația OPI constă în unghii perfecte, cu aspect natural, ce pot fi obținute cu acest nou gel permanent colorat. Ideal pentru persoanele ocupate, ce nu au timp să meargă la salon pentru îngrijirea manichiurii săptămânal, și nu numai. Gelul este disponibil în cele mai vândute 12 nuanțe și se aplică la fel de ușor ca lacul normal. Unghiile se usucă la UV, iar culoarea va rezista cel puțin 2 săptămâni, fără ca lacul să sară sau să se ciobească.
   Prin urmare, acum puteți avea o manichiură sau pedichiură impecabilă și o culoare permanentă, ce ține cel puțin 2 săptămâni, fie că aveți unghii naturale, cu acril sau gel.

MIO SALON  COSMETICÄ‚
   Se spune că ochii sunt fereastra sufletului, esteticiana noastră dă lumină acestei ferestre prin pensat, tratamente faciale, masaj facial, și dacă doriți poate încheia răsfățul cu un machiaj deosebit.
-Salon Înfrumusețare MIO SALON are ca obiectiv să vă aducă dumneavoastră, beneficiarilor de frumos, tot ceea ce este mai bun, eficient, nou și sănătos în lumea frumuseții, oferind servicii complete de coafură și îngrijirea părului, tratamente cosmetice personalizate, machiaj permanent, extensii și permanent de gene, manichiură, unghii tehnice și pedichiură.
   TRATAMENTE COSMETICE  FACIALE  ACADEMIE
   Tratamentele cosmetice profesionale pentru față Academie Scientifique de Beaute oferă game performante de îngrijire a pielii, adaptate cerințelor clienților: HYPO-SENSIBLE;  100%   HYDRADERM;   WHITENING SYSTEM;   SCIENTIFIC SYSTEM;   UNISKIN;   ACAD’EPIL; ULEIURILE ESENTIALE, etc.

   Vă așteptăm la MIO SALON pentru  cele mai bune servicii și produse de înaltă calitate și nu în ultimul rând  pentru oferte tentante .
   Focșani pe str.Dimitrie Cantemir nr.5 (lângă Casa Corpului Didactic), tel: 0768.770.245

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?