Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

PROGNOZA METEO


   JOI
   Vremea va fi în general frumoasă în țară. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul țării și la munte, însă doar izolat în nordul Carpaților Orientali vor fi condiții de precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 15 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade, ușor mai ridicate pe litoral. Noaptea, în zonele joase izolat se va semnala ceață.
În București, joi, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul zilei, iar vântul, slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

   VINERI
   Cerul va prezenta înnorări temporare în cea mai mare parte a țării, însă doar pe arii restrânse va ploua slab, ziua – în jumătatea nordică a teritoriului, iar noaptea și în rest. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 15 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?