Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost lovit cu bâta în cap


   Un bărbat din comuna Obrejița se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovit în cap cu o bâtă. Victima, Ionel M., a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” din Focșani în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00. Medicii l-au diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut deschis prin agresiune, plagă contuză temporo-parietală stângă, fractură temporo-parietală și hemoragie subarahnoidiană”. Pentru că starea sa de sănătate era foarte gravă, bărbatul a fost transferat la Spitalul „Bagdasar Arseni” din capitală.
   Polițiștii și procurorii au aflat de incident și au deschis o anchetă în acest caz, fiind vorba de săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Ieri, un polițist din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea au mers la Obrejița, pentru a face cercetări. Potrivit unor surse, agresorii, trei tineri, care ar fi și frați, ar fi avut un conflict cu fiul victimei. Ionel M., în timp ce se afla într-un bar din loca-litate, i-ar fi întrebat pe cei trei de ce s-au legat de fiul său și ce au avut cu el.
   Agresorii s-au enervat că au fost luați la întrebări, iar unul dintre ei a lovit victima cu o bâtă în cap, provocându-i leziuni grave.
  Potrivit unor surse,  victima și fiul său sunt două persoane liniștite, care nu au creat niciodată probleme în comună. Nu același lucru se poate spune și despre presupușii autori. Cunoscuții acestora ne-au spus că aceștia au mai fost implicați în scandaluri, iar acum ar încerca să scape de acuzații și să dea vina pe o altă persoană, care nu are nicio vină.
   Anchetatorii vor stabili în urma verificărilor cine l-a lovit pe bărbat, dar și care a fost motivul pentru care s-a ajuns în această situație. În funcție de ceea ce se va stabili, vor fi luate și măsurile care se impun, potrivit legii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?