Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Adolescent de 15 ani, cercetat pentru furt


   Un adolescent de 15 ani, din Odobești,este cercetat pentru săvârșirea  infracțiunii de furt calificat. Băiatul a ajuns în atenția anchetatorilor după ce a smuls din mâna unei tinere un telefon, pe stradă, în plină zi.
   Zilele trecute, un echipaj de jandarmerie din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, fiind în timpul misiunii de patrulare pe raza municipiului Focșani, pe strada Unirea Principatelor, a observat un tânăr care a smuls telefonul mobil din mâna unei persoane de sex feminin, ulterior fugind spre strada Gheorghe Magheru. Jandarmii au intervenit și l-au prins pe făptuitor.
   În urma efectuării verificărilor, s-a stabilit că suspectul are 15 ani și se numește Alexandru D. La controlul corporal efectuat asupra acestuia, a fost găsit un telefon mobil, iar băiatul a recunoscut că l-a smuls din mâna unei femei, în timp ce aceasta mergea pe stradă. „Celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și sancționată de articolul 208 – 209 C.P. , documentele urmând a fi predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani în vederea continuării cercetărilor”, transmite plutonierul adjutant Adrian Costescu, purtătorul de cuvânt al jandarmeriei vrâncene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?