Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Transport ilegal de vin şi ţuică


   Un sucevean, care transporta cu autoturismul personal o cantitate mare de vin și țuică, pentru care însă nu avea acte de proveniență, s-a ales cu dosar penal.
Vineri, în jurul orelor 15.20, polițiștii din Panciu l-au oprit în trafic pe Cristian N., de 46 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care se deplasa pe DJ 205 B, prin comuna Å¢ifești, cu o autoutilitară marca VW. În mașină, oamenii legii au găsit 600 litri de vin și 140 litri de țuică.
   Åžoferul nu a putut demonstra de unde are marfa pentru că nu avea documente de proveniență și nici de transport. Polițiștii i-au întocmit lui Cristian N. dosar penal. Din cantitatea de băutură, au fost recoltate probe de către reprezentanții Direcției Agricole Vrancea.
   Åži Vlad C., de 26 de ani, din Focșani, a căzut în plasa polițiștilor de la rutier, la sfârșitul săptămânii trecute, când a fost depistat la volan deși avea dreptul de a conduce suspendat. Åžoferul a fost oprit în trafic vineri, în jurul orelor 20.15, pe strada Mărășești din municipiul Focșani. El se afla la vola-nul unui Nissan. Åži în acest caz, oamenii legii au întocmit dosar penal.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?