Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Tineri judecaţi pentru furturi cu repetiţie


   Åžase tineri din Tulnici și Jariștea, dintre care trei aflați în arest, vor fi judecați pentru că au pătruns în mai multe locuințe, de unde au furat bunuri în valoare de zeci de mii de lei. Este vorba despre M. V., de 17 ani, din Tulnici, Vasile Gabriel T., de 20 ani, din Jariștea, Marian P., de 18 ani, din Jariștea, D. I., de 15 ani, din Jariștea, Ionel I., de 20 de ani, din Tulnici, și Costin C., de 27 de ani, ultimul fiind acuzat de tăinuire și complicitate la furt.
   Potrivit anchetatorilor faptele au fost comise în perioada februarie – octombrie 2012. Cei șase învinuiți au pătruns în patru gospodării de pe raza localităților Jariștea, Focșani și Odobești. În „tolba” băieților au intrat de la cosmetice, parfumuri, bani, drujbe, flexuri, un laptop, săbii și cuțite ornamentale, până la pompe de stropit și un aparat de spălat autoturisme. În unele locuințe, cei șase tineri au pătruns cu repetiție, de fiecare dată descoperind altceva de furat.
   Costin, cel mai în vârstă dintre învinuiți, este acuzat că a cumpărat unele bunuri, deși cunoștea proveniența lor, iar la una dintre fapte   le-a asigurat făptașilor transportul. Persoanele ale căror case au fost călcate de hoți s-au constituit părți civile în dosar cu 3.200 de lei, 7.200 de lei, respectiv 2.200 de lei. Unul dintre ei, care a constatat o pagubă de 1.000 de lei, a declarat că nu are pretenții civile de la inculpați. Doar unul dintre inculpați nu a recunoscut faptele pentru că nu a putut fi audiat, fiind plecat din țară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?