Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

‘Bebeluşul nostru este diavolul’, susţine o familie columbiană


   Magia neagră și spiritele rele au pus stăpânire pe sufletul unui nou-născut în Columbia, care aparent poate merge și respira ‘foc’, susțin părinții săi. Ana Feria Santos, din localitatea Lorica (Columbia), a dat naștere luna trecută celui de-al cincilea copil, însă bucuria ei s-a transformat rapid în teamă atunci când a remarcat că nou-născutul prezintă ‘mai multe anomalii’, pe care comunitatea sa le-a interpretat ca semne ale ‘diavolului întrupat’.
   Femeia susține că, în pofida vârstei de doar patru săptămâni, băiatul poate sta în picioare și poate merge, se ascunde prin casă, râde zgomotos ore în șir într-un mod asemănător adulților și are niște ochi intimidanți. Îngroziți, vecinii Anei Feria Santos au aruncat cu pietre în casă pentru a protesta. Ei susțin că bebelușul este posedat de un ‘spirit malign’ și că este capabil să respire ‘foc’. Acest lucru este dovedit, explică ei, prin faptul că pe hainele sale și pe o canapea unde stă de obicei au fost găsite semne de arsuri.
   Povestea nu a fost însă crezută de către medici, care au deschis o anchetă, suspectând că bebelușul a fost abuzat. Institutul Columbian pentru Bunăstarea Familiei, Poliția Națională și Biserica Catolică au refuzat facă vreo legătură între acest caz și magia neagră. O echipă de psihologi, un asistent social, un nutriționist și un avocat se vor ocupa de caz, însă o sursă a precizat deja că bebelușul prezintă semne de abuz.
   Părinții au primit un avertisment, până la clarificarea faptelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?