Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Tânărul care a vrut să mituiască un polițist cu 50 de euro, cercetat penal


   Tânărul din județul Bacău care joi a fost prins în timp ce vroia să mituiască un polițist din Adjud, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.
   Reamintim că joi, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Vrancea, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, l-au prins în flagrant pe Tudorel Șerban, de 20 de ani, din Bacău, în timp ce încerca să mituiască un agent de poliție cu suma de 50 de euro.
   În aceeași zi, agentul de poliție Alexandru Vicleanu, din cadrul Poliției municipiului Adjud, și-a anunțat superiorii cu privire la faptul că un cetățean, pe care îl cerceta într-un dosar penal privind comiterea unui furt de combustibil, i-a oferit suma de 50 de euro în scopul de a nu propune luarea măsurilor preventive pentru o faptă, pe care a recunoscut că a comis-o. 
   Sesizarea a fost înaintată de îndată SJA Vrancea, fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant. Cei 50 de euro au fost găsiți între filele dosarului, sub declarația  învinuitului. „Åž. T. este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 255 Cod Penal, raportat la articolul 6 și articolul 7 alineatul 2 din Legea numărul 78/2000”, se arată într-un comunicat de presă al DGA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?