Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

EFECTELE mutatului ÎMPREUNĂ


   Pentru femeile care doresc să se mute împreună cu partenerul în aceeași casă principala grijă nu ar trebui sa fie că de acum încolo vor face curățenie pentru două persoane. Conform unui studiu recent, femeile care se mută cu partenerul trebuie să fie îngrijorate în primul rând de kilogramele în plus pe care ar putea să le acumuleze.
   După analizarea mai multor cupluri, cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile se îngrașă iar bărbații slăbesc atunci când se mută împreună. Acest efect este cauzat de porțiile egale de mâncare pe care de acum cei doi le savurează. O treime dintre femei au mărturisit că ajung să mănânce mai mult după ce s-au mutat cu partenerul. În contrast, o treime dintre bărbați au precizat că mănâncă mai puțin și au început să consume produse ca iaurturi sau salate. Nutriționiștii consideră că un cuplu care prepară mâncarea împreună nu ia în considerare nevoile diferite și împarte mâncarea în mod egal.
   Sondajul a mai relevat faptul că bărbații și femeile cumpără produse bazate pe stereotipuri, 90 la sută dintre doamne preferând să cumpere carne pentru partener. Nutriționistul Fiona Hunter a explicat concluziile studiului. „Să ai aceeași dietă cu a partenerului implică efecte asupra greutății corporale. Bărbații au nevoie de produse diferite care conțin Vitamina B, dar ei nu prea știu care sunt aceste alimente”, a spus ea.
   Studiul a fost condus printre 1.300 de bărbați și femei din Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?