Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Victimele accidentului mortal de la Buzău au fost externate


   Toate cele patru victime ale accidentului mortal de la Buzău, în care Mihaela Barbu, de 18 ani, din Obrejița, și-a pierdut viața, au fost externate. Cei doi băieți din Sihlea au ajuns acasă săptămâna trecută, iar fata din Obrejița care a ajuns la spital la București, în comă, Adriana Chioveanu, a fost externată ieri.
   Reamintim că la începutul acestei luni, cinci tineri din Vrancea, respectiv doi băieți din Sihlea și trei fete din Obrejița, au fost implicați într-un grav accident de circulație pe drumul european, în județul Buzău. În momentul producerii tragediei, tinerii cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani se îndreptau către Râmnicu Sărat. Åžoferul, de 18 ani, din Sihlea, nu a adaptat viteza în curbă, a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat. Mihaela Barbu a murit pe loc. Åžoferul, Andrei Gurbet, amicul său Ionuț Caraiman și surorile Adriana și Carmen Chioveanu s-au ales cu mai multe răni.

Marius Paizan, în stare gravă

   În ceea ce privește victima accidentului produs la jumătatea lunii la Păunești, Marius Paizan, de 26 de ani, este în continuare în stare gravă. El este internat la București și, după cum ne-a spus primarul comunei Păunești, este tot în comă. Marius Paizan, în timp ce conducea un autoturism marca Renault, pe DJ 205 H, după efectuarea unui viraj la stânga, a pierdut controlul direcției de mers și s-a lovit frontal de un cap de pod. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a lui Emanuel Ionuț Stratulat, de 18 ani, din aceeași localitate, pasager pe bancheta din dreapta față.
Cele două victime ale accidentului au ajuns la Spitalul Județean Focșani, în stare foarte gravă. Ziua următoare, medicii vrânceni au decis să-l trimită pe băiatul de 18 ani, la Spitalul de Neurochirurgie din Galați. Din păcate, medicii de aici nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, el decedând. Conducătorul auto a fost trimis  la Spitalul de Urgență Floreasca din capitală și este în continuare în stare gravă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?