Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fiat ar putea produce în Italia maşini Chrysler


   Fiat, ale cărui operațiuni din Italia funcționează la jumătate din capacitate, ar putea produce mașini Chrysler, potrivit unui plan analizat de directorul general al celor două companii auto, Sergio Marchione, au declarat surse apropiate situației. Utilizarea capacității Chrysler, companie controlată de Fiat, se află aproape de nivelul maxim, ca urmare a creșterii puternice a vânzărilor.
   Marchione cere guvernului de la Roma să reducă taxele pe mașinile exportate, astfel încât să construiască competitiv în Italia mașini pentru America de Nord, au afirmat sursele. Un reprezentant al Fiat a refuzat să comenteze. Åžeful Fiat și Chrysler lucrează încă la detaliile planului și ar putea face un anunț până la sfârșitul lunii octombrie, când este programată o informare privind țintele strategice pentru Fiat. „Exporturile din Italia sunt o modalitate de a folosi capacitatea din această țară, iar livrările la extern pot ajunge oriunde”, a declarat șeful operațiunilor internaționale ale Chrysler, Mike Manley, refuzând să detalieze planurile privind producția în Italia.
   Fiat a suspendat producția din Italia, reducând cu 500 de milioane de euro cheltuielile în Europa în acest an, și a amânat introducerea de noi modele, întrucât grupul italian se îndreaptă către o pierdere de 700 de milioane de euro pe piața europeană pentru 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?