Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Avalanşă de filme la Focşani şi Odobeşti în acest weekend


   Iubitorii de film au ce vedea la cinematograf în acest sfârșit de săptămână. La Balada, în Focșani, sâmbătă și duminică sunt programate trei filme. În ambele zile, de la ora 15.00, cei mici pot vedea fascinantul film de animație „Cum să îți dresezi dragonul”.
    De la ora 17.00, este timpul pentru un film de acțiune și aventuri, „Babylon A.D.” (2008), cu Vin Diesel în rol principal. Mafia care conduce Europa de Est îl însărcinează pe protagonist, un mercenar curajos, cu o misiune delicată: aceea de a escorta o tânără misterioasă din Rusia la New York, pentru a o încredința unui ordin religios extrem de puternic.
    De la ora 19.00 este programată comedia romantică „Celeste și Jesse pentru totdeauna” (2012). Celeste (Rashida Jones) și Jesse (Andy Samberg) s-au cunoscut în liceu și s-au căsătorit de tineri. Cu timpul, însă, s-au îndepărtat unul de celălalt. Acum, la vârsta de 30 de ani, Celeste este patroana unei mari firme, în timp ce Jesse este, din nou, șomer și nu pare că se grăbește să iasă din această situație. Celeste este convinsă că trebuie să divorțeze de Jesse – ea este în plină ascensiune, pe când el se află pe o pantă descendentă. În plus, dacă se despart acum, pot rămâne prieteni buni, care se ajută reciproc. Jesse acceptă, pasiv, trecerea la simplă prietenie, deși încă o iubește pe Celeste. Prețul unui bilet la film este de 5 lei.
    Åži la Odobești vor fi două zile pline din punct de vedere cinematografic, întrucât, pe parcursul Festivalului tradițional „Toamna Odobeșteană” vor avea loc și Zilele Filmului Odo-beștean. Astăzi, odo-beștenii sunt invitați la filmele: de la ora 13.00 „Hotel Transilvania”, de la ora 15.00 „Nea Mărin miliardar” și de la ora 17.00 „Eroii de sacrificiu”. Åži dumi-nică puteți viziona patru filme: de la ora 11.00 „Madagascar”, de la ora 13.00 „Amintiri din copilărie”, de la ora 15.00 „BD în alertă”, iar de la ora 17.00 „Ritualul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?