Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Agenţii Macarie şi Olteanu: cea mai tânără echipă din Vrancea


   Polițista Lăcrămioara Macarie, prima femeie șef de post de poliție din Vrancea, și ajutorul său, agentul Dănuț Olteanu, formează cea mai tânără echipă din județ. „Putem considera o premieră pentru IPJ Vrancea ocuparea funcției de șef de post de către o reprezentantă a sexului frumos, în istoria recentă a poliției vrâncene neexistând o altă doamnă sau domnișoară care să fi ocupat această funcție. Împreună cu agentul Olteanu Dănuț, formează una dintre cele mai tinere echipe de polițiști din cadrul IPJ Vrancea. În perioada următoare, ei se vor gospodări la noul loc de muncă și promit să fie duri cu cei care nu respectă normele legale de conviețuire socială. Conducerea Inspectoratului, precum și ceilalți polițiști, o asigură de tot sprijinul atunci când situația o va impune. Îi dorim mult succes în activitate”, a transmis inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ.
   Agentul Lăcrămioara Macarie a dat asigurări că se va descurca la fel de bine ca bărbații. Ea a spus că împreună cu al ei coleg, agentul Dănuț Olteanu, va veghea la linștea și ordinea publică a locuitorilor comunei Jitia.
   Anterior câștigării concursului, agentul Macarie a fost împuternicit la comanda postului de poliție Jitia. „Am participat la acest concurs pentru că vreau să mă realizez pe plan profesional. De asemenea, am vrut să fiu și prima femeie care face acest lucru și am reușit. De la 1 aprilie am fost împuternicită pe această funcție și am fost singură la post. Åži la Jitia, ca și în celelalte comune, au fost probleme, dar nu deosebite. Oamenii se comportă foarte frumos, poate și pentru că sunt femeie. Faptul că sunt mai tânără nu m-a dezavantajat. Am reușit să mă impun atunci când a fost nevoie, pentru a ține situația sub control. Colegii mei au avut întotdeauna un comportament adecvat, în ceea ce mă privește”, a povestit agentul Lăcrămioara Macarie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?