Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Redescoperă matematica!


   Elevii cu vârste cuprinse între 6 și 9 ani, din cadrul Åžcolii Gimnaziale „Profesor General Gheorghe Gheorghiu” din Gologanu, vor redescoperi matematica prin joc și activități interactive, ce se vor derula în cadrul proiectului european de e-Twinning, intitulat „Insula jocurilor matematice”. S-au implicat pentru implementarea proiectului profesoara de matematică Tatiana Cristian, de la Åžcoala Gimnazială din Gologanu, și profesoara logoped Ewa Gornicka, de la Åžcoala Postawowa din Polonia.
   Se dorește ca prin intermediul jocurilor matematice, elevii să prindă drag de matematică și să dezvolte un interes sporit pentru studierea acestei discipline. Proiectul se va derula pe o perioadă de un an și se va finaliza în luna mai 2013, ultima activitate fiind un concurs de matematică desfășurat
on-line. Până în prezent s-au mai alăturat acestui proiect o școală din Arad și alte două școli din Polonia.
   La nivelul Åžcolii Gimnaziale din comuna Gologanu coordonatorii proiectului sunt profesoara de matematică Tatiana Cristian și profesoara de limba engleză Daniela Bucur, echipa fiind completată de directoarea Valentina Tirtan și învățătorii Viorica Boubătrîn, Daniela Bogdan, Ion Gurguiatu, Constantin Iarca și Maria Ciobanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?