Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Rihanna – pictorial provocator pentru „Vogue”


   Rihanna a pozat extrem de provocator pentru „Vogue”, pictorialul urmând să apară în numărul din noiembrie al cunoscutei reviste. Rihanna a acordat și un interviu revistei odată cu pictorialul provocator, vorbind despre relația ei cu rapperul Chris Brown.
   Cântăreața susține că cei care critică faptul că s-a împăcat cu cel care a bătut-o în urmă cu trei ani nu cunosc relația specială pe care ei o au: „Lumea refuză să treacă peste acel episod. Cei din afară nu văd niciun progres în privința prieteniei dintre noi pentru că nu au cum să vadă. Privesc din afară, nu din interior. Ei nu au cum să vadă ceea ce eu văd”, a declarat Rihanna pentru „Vogue”.
   Rihanna se află pentru a doua oară pe coperta revistei „Vogue” și s-a arătat foarte mândră de acest lucru. „Mamă, am reușit! Pentru a doua oară„, a postat cântăreața pe Twitter. Rihanna a afirmat de curând că își dorește să se căsătorească cu Chris Brown și că nu ar fi trebuit să se despartă de acesta niciodată, potrivit presei americane, care a citat mai multe surse din anturajul cântăreței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?