Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Poliţistul acuzat că a înşelat un preot, se consideră nevinovat


   Polițistul din județul Neamț, acuzat că a „țepuit” un preot din Adjud, a  fost prezent ieri în fața instanței de judecată cu tot cu nevastă, la rându-i inculpată în dosar. Fănică Tiberiu Serioja G. este acuzat că făcut un schimb de mașini cu preotul adjudean, mașina sa fiind achiziționată în leasing și nu avea toate ratele achitate. În fața judecătorului, inculpatul a declarat că nu se face vinovat de comiterea faptei, tranzacția fiind făcută corect. „Nu am ce să le achit părților vătămate, pentru că nu sunt vinovat. Eu am dat un anunț pe internet și sper că partea vătămată l-a citit cu atenție. Mașina am luat-o în leasing, dar am vrut să cesionăm contractul, pentru că nu ne mai permiteam să plătim ratele. Am fost contactat de partea vătămată. Am făcut schimbul și la zece zile l-am sunat și l-am întrebaz dacă totul e în regulă, vroaim să fie toată lumea mulțumită”, a declarat inculpatul. Polițistul a adăugat că a preferat să își trimită nevasta la întâlnire, iar el să stea deoparte, într-un bar, pentru că este polițist și nu vroia să fie văzut.
   La termenul de judecată care a avut loc ieri la Tribunalul Vrancea, a fost audiată și nevasta inculpatului, Carmen G., care a susținut că nu se consideră vinovată.
   Preotul din Adjud, care a vrut o mașină mai nouă, și-a dat seama că ceva nu e în regulă abia după ce a făcut schimbul. Acasă a observat că lipsea roata de rezervă și o chitanță. Mai mult decât atât, deși știa că ratele au fost achitate, cartea de identitate a mașinii nu era în original, așa că a sunat la firma de leasing și a aflat că mai avea destule rate de plată la mașină.
   De asemenea, instanța a audiat o femeie, al cărui fiu a făcut, la rându-i, un schimb de autoturisme cu inculpatul. Martora a spus că a fost prezentă la întâlnirea fiului său cu inculpatul, iar acesta din urmă purta ochelari și nu a lăsat să i se vadă fața în întregime, motiv pentru care a devenit suspicioasă.
   Una dintre părțile vătămate a solicitat instituirea unui sechestru pe bunurile inculpaților pentru recuperarea prejudiciului. Instanța a acordat un nou termen de judecată pentru noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?