Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Violator condamnat la închisoare


   Tânărul din Vizantea, acuzat că a violat o copilă de 13 ani în toamna anului trecut, s-a ales cu o pedeapsă mai mare, în urma judecării apelului la Curtea de Apel Galați. 
   Dacă la Tribunalul Vrancea magistrații au decis că ar fi de ajuns o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, magistrații gălățeni au decis ca Laurențiu C. să execute „pedeapsa principală cea mai grea, de 6 ani și 8 luni, sporită la 7 ani și 6 luni închisoare (…) deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata reținerii și arestării preventive de la 08.10.2011 la zi „.
   Reamintim că fapta pentru care Laurențiu C. a fost judecat, respectiv viol, s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 octombrie 2011. Potrivit anchetatorilor, inculpatul a pătruns fără niciun drept în locuința părinților părții vătămate. A găsit-o acasă numai pe copila de 13 ani și a abuzat sexual de ea. Poliția a fost sesizată după ce fetița i-a povestit mamei sale ceea ce s-a întâmplat.
   Certificatul medico-legal a arătat că aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma agresiunii suferite. Laurențiu a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?