Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Spectacol de Ziua Femeii, la Vulturu; primarul a anunțat investițiile în infrastructură


Doamnele și domnișoarele din Vulturu au fost răsfățate și în acest an de artiștii din comună și de autorități. Ansamblul Rapsodia Vultureană, Corul Ștefan Andronic, fanfara Vulturii Brass Band au oferit un spectacol pe cinste, în avans, tuturor femeilor prezente, duminică, la Căminul Cultural din localitate.
Așa cum ne-am obișnuit, în ultimii ani, artiștii din localitate pregătesc un adevărat spectacol cu ocazia zilei de 8 martie. Emoțiile au fost cu atât mai mari pentru artiști deoarece în sală erau mamele, bunicile, surorile tuturor celor care au evoluat pe scenă. Trebuie spus faptul că sala a fost arhiplină, iar artiștii au dat pe scenă tot ce au mai frumos, mai ales emoție și dragoste, dragoste și pentru tradiție și frumos.
Ca de fiecare dată, spectacolul a început cu melodii de suflet din repertoriul național, interpretate cu multă căldură de Corul Ștefan Andronic, dirijat de profesorul Dumitru Săndulachi. Pe scenă au evoluat și instrumentiștii din fanfara Vulturii Brass Band, care au ridicat sala în picioare și au smuls ropote de aplauze cu interpretarea lor. Momente spectaculoase au fost oferite de membrii Ansamblului de dansuri Rapsodia Vultureană, care au aratat încă o dată că tradițiile sunt frumoase și merită păstrate. Spectacolul de ziua femeii este organizat de câțiva ani la inițiativa primarului Nicușor Păcuraru.
„Bine ați avenit astăzi în zi de sărbătoare, o zi frumoasă, plină de soare, de căldură sufletească, în care sărbătorim Ziua Internațională a Femeii. Ca în fiecare an, am pregătit pentru dumneavoastră și vă dăruim un spectacol cu colegii noștri dragi, cu copiii noștri, cu copiii dumneavoastră, pe care îi iubiți și care vă umplu sufletele de bucurie. Avem activitate culturală la comuna Vulturu destul de bogată și cu eforturi, cu muncă voluntară, sperăm să o ținem în continuare. E un lucru extraordinar de frumos, care este apreciat de foarte multă lume, e un lucru deosebit pentru copiii dumneavoastră, pentru copiii noștri, pentru că sunt peste 100 de copii care participă la aceste activități culturale. Această activitate le îmbogățește cultura, le îmbogățește educația. E un lucru fenomenal să putem să-l ducem mai departe. Pentru dumneavoastră, de Ziua Femeii, am pregătit acest spectacol ca să vi-l oferim, împreună cu o floare, cu o un gând bun, cu mult respect pentru dumneavoastră. Bărbații ar trebui să lase orgoliul de cocoși și ar trebui să se aplece în fața femeii cu o floare, cu un dar, cu un zâmbet, un vorbă frumoasă sinceră «te iubesc»”, a transmis primarul Nicușor Păcuraru.

Activitate culturală, completată de investiții în infrastructură

Primarul Nicușor Păcuraru a ținut să precizeze că nu sunt uitate nici investițiile în infrastructura locală. „Vreau să vă asigur că pe lângă această activitate culturală, comuna Vulturu în acest an va începe o activitate de construire a drumurilor, canalizare. O să facem condițiile și utilitățile necesare pentru o comună modernă. Vrem să asfaltăm încă 10 km de drumuri în interiorul comunei, în afară de drumul de la Maluri. Mai avem un proiect de 14 km, încă unul de 10 km, deci încet, încet asfaltăm peste tot. Am vrut să asfaltăm și Vadu Roșca. Ne-a fost imposibil anul acesta, dar anul viitor începem să asfaltăm și drumul de la Vadu Roșca. Nu putem să le rezolvăm pe toate o dată, pentru că a fost foarte greu să o luăm de la început, cu toate hârtiuțele, cu toate cărțile funciare, cu tot ce am avut. Stăm bine, avem proiecte, avem bănuți, începem o activitate care este necesară și pe care ne-o dorim cu toții”, a mai precizat edilul.
Nicușor Păcuraru a vrut să le mulțumească din nou artiștilor de la Rapsodia Vultureană, fiindcă reprezintă cu cinste și demnitate localitatea peste tot pe unde merg, amintind de faptul că au participat și la Duelul Ansamblurilor la ProTV. „Am participat la concursul de la Pro Tv, am participat la multe festivaluri unde am fost invitați, festivaluri – concurs, unde au obținut foarte multe trofee, deja am umplut vitrina. Mulțumesc copiilor pentru munca pe care au depus-o, mulțumesc coregrafului Andrei Culicovschi și dumneavoastră vă mulțumesc! Copiii sunt mândria comunei, toată lumea a auzit de comuna Vulturu prin activitatea lor, motiv pentru care le mulțumesc încă o dată”, a conchis edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?