Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Cluburile din Vrancea se întrec la Cupa Hagi Danone


   Cluburile CSM Focșani, Fan Club Steaua Mărășești, Åžtiința Focșani și Young Stars Panciu participă la prima etapă județeană a Campionatului Național de fotbal juniori C. Prima rundă este programată astăzi, începînd cu ora 13.00, pe Stadionul Orășenesc din Panciu, după următorul program:  Fan Club Steaua Mărășești – YS Panciu, Åžtiința Focșani – Fan Club Steaua Mărășești, CSM Focșani – YS Panciu, CSM Focșani – Åžtiința Focșani. Competiția invită toți copiii cu vârste între 10 și 12 ani, talentați la fotbal, să își demonstreze calitățile de învingători și spiritul de fairplay.
   Cupa „Hagi Danone” este cel mai important eveniment fotbalistic pentru copii desfășurat în România. Fiecare ediție include două competiții paralele: Cupa „Hagi”, adresată juniorilor legitimați la cluburi de fotbal, prezentă în continuare în calendarul Federației Române de Fotbal sub numele de Campionatul Național de Juniori E, și Cupa Danone, adresată echipelor de fotbal din școlile generale, pentru copii cu vârste între 10 și 12 ani. Finalistele celor două competiții se întâlnesc în Supercupa turneului, iar câștigătoarea va reprezenta România la Finala Internațională a Cupei Danone.
   Competiția destinată cluburilor debuteaza cu faza județeană, urmând ca fiecare județ să își desemneze echipa calificată la turneul zonal, în urma unei întreceri organizate de Asociația Județeană de Fotbal. România a fost împărțită în 7 zone geografice, fiecare având câte 6 județe (inclusiv municipiul București). Se va desfășura câte un turneu pentru fiecare zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?