Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Şcolarii din Bordeşti – în excursie la Antipa, Parlament şi Grădina Zoologică


   Elevii din comuna Bordești au mers în vizită la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, la Palatul Parlamentului și Grădina Zoologică din București. Evenimentul a fost organizat de deputatul PNL de Vrancea Nini Săpunaru, care a sponsorizat întreaga excursie. De asemenea, o contribuție a avut-o și primarul din Bordești, Gheorghe Tătaru, care a mers personal în excursie pentru ca totul să se desfășoare în condiții cât mai bune.
   Åžcolarii au fost însoțiți de directorul școlii Alexandru Rotaru și cadrele didactice Aurel Åželaru, Mihaela Chiriac, Lăcrămioara Marinescu, Camelia Chioveanu, Anicuța Rotaru,  Luminița Gavrilă, Daniela Burducea și Lenuța Panaite. „Pentru noi este binevenit sprijinul oricărui parlamentar, oricărui om politic, în ideea de a găsi soluții pentru problemele comunității locale. În viitor considerăm că vom mai putea organiza asemenea evenimente dacă vom mai avea posibilitatea și vom primi sprijinul altor parlamentari. Copiii au fost încântați deoarece au văzut lucruri pe care unii din ei cu siguranță nu vor mai avea posibilitatea să le vadă în viața lor”, a spus Gheorghe Tătaru, primarul de la Bordești.
   Mulți dintre școlari și-au făcut poze de la tribuna Parlamentului, spunând în glumă că pentru câteva secunde au fost și ei deputați. „Eu încerc să fac în așa fel încât să le ofer posibilitatea să viziteze anumite obiective din București”, a spus deputatul Nini Săpunaru.
   „A fost o zi deosebită pentru noi. Peste tot unde am fost am avut ceva de învățat și cu siguranță ne vor rămâne în amintire toată viața”, a spus Florina Răducan, elevă în clasa a VIII-a la Åžcoala Bordești.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?