Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Polițiștii de la Rutier caută un șofer fugar


   Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea îl caută pe autorul unui grav accident de circulație, produs marți seara, în jurul orei 23.40, pe drumul european, în afara localității Tișița.
   Un tânăr de 26 de ani, din județul Bacău, a fost grav accidentat de un autoturism Dacia Super Nova, înmatriculat în județul Botoșani. În momentul accidentului, victima era pe partea carosabilă și discuta cu șoferul unui Opel Astra Caravan, care era oprit pe sensul de mers Focșani – Adjud. Autoturismul Dacia Super Nova a trecut pe lângă tânărul băcăuan, l-a acroșat, dar șoferul și-a continuat deplasarea. La locul accidentului, polițiștii au găsit o oglindă, dar și mai multe fragmente din plastic de culoare albă de la lampa de semnalizare.
   Tânărul care a fost rănit grav, nu a reușit să rețină tot numărul de înmatriculare al mașinii. El a ajuns la spital, în stare gravă, iar polițiștii au deschis o anchetă și îl caută pe șoferul fugar.
   Persoanele care au fost martore la accident și care au detalii despre șoferul sau mașina implicate în eveniment sunt rugate să anunțe poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?