Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Marocan şi moldovean, vrânceni în devenire


   Polițiștii Serviciului pentru Imigrări Vrancea au desfășurat, în perioada 3-9 octombrie, o serie de acțiuni proprii și în colaborare cu polițiștii din cadrul IPJ, pe linia combaterii și prevenirii șederii ilegale a străinilor pe raza județului Vrancea.
   Polițiștii au identificat trei cetățeni străini cu ședere ilegală, cu vârste cuprinse între 29 și 31 de ani, respectiv doi cetățeni moldoveni și un altul de origine marocană.
   Cei trei au au ajuns în România cu viză în scop de vizită și pentru reîntregirea familiei, iar la expirarea termenului de ședere nu au plecat de pe teritoriul țării noastre, dar nici nu au mers la Serviciul pentru Imigrări pentru a fi puși în legalitate.
   „Ca urmare a celor constatate, polițiștii Serviciului au emis pe numele unuia dintre cetățenii moldoveni o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească țara în termen de 15 zile. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 lei. Ceilalți doi cetățeni străini, întrucât au calitatea de membru de familie al cetățenului român, au fost îndrumați să se prezinte la sediul Serviciului în vederea reglementării dreptului de ședere, conform prevederilor legale în vigoare”, se arată într-un comunicat al Serviciului pentru Imigrări Vrancea.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?