Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Taxa de înscriere la Rezidenţiat a fost micşorată


   Veste bună pentru medicii și farmaciștii care vor susține pe 25 noiembrie  examenul de Rezidențiat. Ministerul Sănătății a anunțat că taxa de participare la concursul de Rezidențiat pe post și pe loc în medicină, medicină dentară și farmacie a fost redusă de la 500 la 360 de lei/participant. Înscrierile pentru acest examen au început luni și vor dura până pe 22 septembrie, așa că cei interesați își pot depune dosarele la sediul Direcției de Sănătate Publică (DSP).
   În Vrancea sunt disponibile 23 de posturi de medici și un post de farmacist. Cele mai multe posturi de medici rezidenți, nouă la număr, sunt la Spitalul Județean de Urgență Focșani, în specialitățile alergologie și imunologie clinică, anestezie și terapie intensivă, boli infecțioase, endocrinologie, chirurgie orală și maxilo-facială, medicină internă, oncologie, pneumologie și psihiatrie. La Spitalul Municipal din Adjud sunt disponibile șapte posturi de medici pentru specialitățile: anestezie și terapie intensivă, diabet, medicină de urgență, neonatologie, pediatrie, medicină internă și oncologie.
   Spitalul din Panciu oferă posturi de medici rezidenți, epidemiologie, medicină internă și radiologie, Spitalul din Vidra are un post de medic pentru specialitatea chirurgie, iar Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni are un post de farmacist. Åži Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea are nevoie de medici rezidenți, respectiv trei pentru stațiile Adjud, Panciu și Focșani.
   Examenul de Rezidențiat va avea loc pe 25 noiembrie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?