Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Donatorii de sânge beneficiază de reducere la biletele pentru Untold și Neversea, precum și de vouchere la Subway


Vrâncenii care doresc să meargă la festivalurile de muzică Untold și Neversea trebuie să știe că pot beneficia de reducere la achiziționarea biletelor pentru cele două evenimente muzicale, dacă merg să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea, în perioada  14 iunie – 10 iulie. Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea au anunțat că persoanele care donează sânge în cadrul unor caravane mobile primesc un bilet gratuit la cele două evenimente muzicale, iar cei care o fac în cadrul centrelor de transfuzii beneficiază de reducere la achiziționarea de bilete pentru cele două manifestări.
    Anul trecut organizatorii dădeau startul acestei campanii de mobilizare a tinerilor, pentru a veni în ajutorul celor aflați în suferință. „Împreună cu platforma tehnologică de donare de sânge «Şi Eu Donez», organizatorii Untold și Neversea lansează campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România și care a demarat în 2016 prima Rețea a Donatorilor Benevoli de Sânge din țară. Campania se desfășoară în perioada 14 iunie – 10 iulie”, se arată într-un comunicat al organizatorilor festivalurilor Untold și Neversea, potrivit News.ro.
    Județul nostru nu va avea amplasate caravane mobile, dar doritorii pot merge să doneze sânge, în intervalul orar 8-10, de luni până vineri, la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea, situat pe strada Comisia Centrală din Municipiul Focșani. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Åži Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile Untold sau Neversea. După ce vor dona sânge și vor primi o adeverință, ei trebuie să acceseze un link, iar mai departe trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere: la Untold, reducerea este de 150 LEI + taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului, iar la Neversea reducerea este de 195 lei+ taxe din prețul final de 420 lei + taxe al abonamentului. Untold 2017 va avea loc în perioada 3 – 6 august la Cluj-Napoca, iar Neversea, între 7 și 9 iulie, în Constanța.
    Potrivit medicului Mioara Hanță, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină Vrancea,  nici anul trecut și nici anul acesta, până în prezent, nu s-a prezentat nimeni să doneze sânge pentru a beneficia de reducere la achiziționarea biletelor pentru unul dintre cele două evenimente muzicale. „Până în prezent, la noi această campanie nu a avut nici un efect. Nu s-a prezentat nimeni să doneze sânge, pentru a beneficia de aceste reduceri. Nici anul trecut nu am avut din Vrancea nici un amator… De asemenea, noi mai avem o campanie în desfășurare; Subway ne-a pus la dispoziție 100 de vouchere pentru donatorii care vor dona sânge până la data de 21 iunie”, ne-a spus medicul Mioara Hanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?