Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

ULTIMA ORĂ : GALERIE FOTO: Cisternă cu carburant, răsturnată la Biliești. Șoferul a murit.


   Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață într-o curbă periculoasă, la intrarea în comuna Biliești. O autocisternă încarcată cu 20 de tone de carburant, motorină și benzină, s-a răsturnat, iar șoferul a murit. O parte din combustibil s-a scurs din cisternă și există risc de explozie, motiv pentru care circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri, pe drumul judeâean 204 D Focșani-Suraia-Vulturu.
   La fața locului au fost aduse 5 mașini de pompieri care intervin pentru spălarea carosabilului și răcirea rezervoarelor, cu scopul de a elimina riscul de explozie. „S-au luat măsuri pentru izolarea zonei, pe un perimetru de 200 de metri nefiind permis accesul vehiculelor si al persoanelor în zona accidentului. Intervenim cu autospeciale pentru răcirea constantă a cisternei și spălarea carosabilului de urmele de motorină, astfel incit pericolul unei explozii să fie eliminat”, a declarat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.
   Din primele cercetări rezultă că autocisterna a intrat pe acostamentul drumului, iar în momentul redresării, cisterna a intrat în balans, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat.
   În urma accidentului, șoferul și-a pierdut viața. „Conducătorului unui autotractor, din cauza faptului ca nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă s-a răsturnat în șanțul de pe partea dreaptă a drumului și s-a izbit de un copac. În urma impactului, șoferul a decedat”, a spus comisarul șef de la Poliția Rutieră Vrancea, Cătălin Stegărescu.
   În jurul orei 14.00 autocisterna a fost ridicată de pe partea carosabilă, iartrupul șoferului a fost scos dintre cabină și copac. Cadavrul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală.
   Polițiștii au aflat că victima acestui accident se numește Ion George Răzvan, de 33 de ani și este din București.

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?