Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Cătălin Botezatu, în rolul personajului Tom Sawyer


   Designerul Cătălin Botezatu a acceptat provocarea lansată de Parada Film și va întruchipa celebrul personaj Tom Sawyer, în campania de promovare a celei mai noi ecranizări a romanului scris de Mark Twain. După Gianina Corondan, Irina Margareta Nistor, Paul Ipate, Ioana Blaj, Sanda Nicola, Carla Szabo, Elena Gheorghe și Vlad Ivanov, Cătălin Botezatu se conformează modei de la 1860 pentru a susține „Tom Sawyer”, ecranizarea cărții „Aventurile lui Tom Sawyer”. Parada Film va lansa în 12 octombrie, în cinematografele din România, lungmetrajul „Tom Sawyer”, în regia lui Hermine Huntgeburth.
   Odată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuție a lansat o campanie inedită de promovare a filmului. Peste 20 de personalități și-au unit forțele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei – Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din film, shooting-ul a durat o lună de zile și a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierșinaru în Studio 2, iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad.
   Pelicula „Tom Sawyer”, filmată parțial în România timp de patru săptămâni, a rulat deja în țări precum Germania, Franța, Rusia și s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele. Din distribuția filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar și celebrii actori germani Heike Makatsch (Mătușa Polly), Benno Fürmann (Joe Indianul), Joachim Król (Muff Potter).

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?