Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Adolescent rănit grav, după ce maşina în care se afla a intrat într-un gard din beton


   Două persoane au fost rănite din vina unui șofer inconștient, care s-a urcat băut la volan. Una dintre victime, în vârstă de 17 ani, a suferit răni grave, iar cea de-a doua răni ușoare. Accidentul s-a produs sâmbătă dimineață, la ora 1.40, pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, din orașul Odobești.
   Cristian Iulian B., de 24 de ani, din Odobești, a băut bine, iar apoi s-a urcat la volanul unui autoturism Renault. Nu a plecat singur la plimbare, ci însoțit de doi prieteni, respectiv C. R. C., de 17 ani, și Mădălin T., de 24 de ani, ambii din aceeași localitate. Nu au apucat să ajungă prea departe, pentru că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un gard din beton.
   Polițiștii spun că alcoolul a fost cauza care a dus la producerea tragediei. „B. Cristian Iulian, de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea auto marca Renault, din cauza stării de ebrietate în care se afla, a pierdut controlul volanului, întrând în coliziune cu un gard de beton. În urma producerii impactului, a rezultat rănirea gravă a lui C. R. C., de 17 ani, și rănirea ușoară a lui T. Mădălin, de 24 ani, ambii din orașul Odobești, pasageri în autoturism.Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind de 0,82 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, autorul fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul sâvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală gravă din culpă și conducerea unui autovehicul cu o îmbibație alcoolică peste limita legal admisă”, a transmis inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?