Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Pedelistul Ţandără l-a ameninţat pe Bălan că-i pune afacerea pe chituci


   Primarul comunei Gura Caliței, pedelistul Nicolae Å¢andără, a scăpat de acuzațiile aduse de un coleg de partid, consilier local, care susținea că a fost păcălit de edil să-și semneze demisia în alb. Å¢andără a mers acasă la consilierul Bălan, miercuri seara, de unde nu a plecat până ce acesta din urmă nu a dat o declarație pe propria răspundere, potrivit căreia și-a dat demisia din funcția de ales local pe bune și își retrage plângerile formulate împotriva primarului.  
   Ionel Bălan susține că a semnat declarația sub presiunile și amenințările primarului pedelist. „Primarul a venit la mine acasă. M-am trezit cu el la ușă. Era ceasul 9.00-10.00 seara. Mi-a spus să punem capăt  la orice război și că ar fi bine să mă retrag, că oricum o să mă demită. Această declarație am scris-o cu mâna mea, însă demisia mi-a fost înscenată”, a afirmat consilierul Ionel Bălan. Acesta a susținut că iese din politică, deoarece are trei copii și o afacere pe care nu ar dori să o piardă. „Primarul Å¢andără mi-a spus că în șase luni îmi pune magazinul pe chituci. Eu am trei copii pe care trebuie să îi întrețin”, a spus Bălan.
   El nu mai are liniște după ce, într-o ședință a Consiliului Local, a votat pentru ca fostul edil, Dragoș Bîtculescu, să devină viceprimar. „M-am băgat într-un scandal. La toate ședințele de după votul viceprimarului a fost un dezastru. Am zis că e mai bine să mă retrag. Dacă eu sunt o problemă în calea lor, m-am gândit că ar fi mai bine pentru toată lumea să nu mai fiu consilier”, a adăugat Bălan.
   De cealaltă parte, primarul Nicolae Å¢andără recunoaște că a fost  acasă la consilierul Bălan miercuri seara, însă susține că la insistențele acestuia. „Bălan m-a căutat mai demult să vorbească cu mine, dar eu nu am dat curs. Aseară (miercuri-n.r.) a luat legătura cu cineva și m-am dus la el acasă. El a scris declarația în fața mea”, a recunoscut Å¢andără.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?