Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Femeie tâlhărită ziua în amiaza mare


   O vrânceancă a fost tâlhărită ziua în amiaza mare, miercuri, în timp ce se afla pe o stradă din Focșani. Hoțul a bruscat-o, apoi i-a smuls din mână o borsetă, în care aceasta avea 500 euro, 800 lei și un telefon mobil. Suspectul a fost identificat imediat, iar bunurile au fost recuperate și înapoiate femeii.
   Fapta a avut loc miercuri, puțin după ora 14.00, pe strada Alexandru Sahia, din Focșani. În timp ce se deplasa spre mașină, Sanda C. a fost abordată de un necunoscut, care a împins-o, după care i-a smuls borseta din mână și s-a făcut nevăzut. Femeia a sunat imediat la poliție, iar la scurtă vreme, principalul suspect, Mihai Remulus Mărgean, a fost reținut. Au fost ajutați de câțiva muncitori, care nu au stat cu mâinile în sân atunci când au văzut că femeia este tâlhărită.
   Hoțul nu a apucat nici măcar să numere banii furați, pentru că a fost prins foarte repede. El a fost dus la sediul Poliției municipiului Focșani pentru a fi audiat. Mărgean le-a spus oamenilor legii că a muncit o vreme prin București și că venea spre casă cu trenul. A fost coborât de mai multe ori din tren în diferite gări, pentru că nu avea bilet. I-a smuls geanta femeii, susține el, pentru a-și putea cumpăra bilet. Nu știa câți bani a furat, iar atunci când a auzit suma a spus că-i pare rău că nu a fugit mai repede.
   După ce a fost audiat, bărbatul a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, după ce a stat de vorbă și cu procurorii, el fiind apoi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost emis mandat de arestare pentru 29 de zile. Mihai Remulus Mărgean este  recidivist.
  În Focșani, cele mai multe fapte de natură penală sunt comise de persoane venite din alte localități vrâncene, dar și din alte județe. Mulți dintre cei cu intenții rele vin în Focșani special pentru a comite o infracțiune, apoi pleacă în localitățile de domiciliu în speranța că polițiștii nu le vor mai da de urmă. Acest lucru nu prea se întâmplă, deoarece marea majoritate a furturilor și tâlhăriilor au fost soluționate, polițiștii focșăneni reușind repede să pună mâna pe autorii faptelor antisociale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?