Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

CSM Focşani va continua în liga a treia, până la finalul turului


   Echipa de fotbal CSM Focșani va juca și în etapa a șasea a ligii a treia la fotbal. Președintele clubului, Dan Dumitru a luat decizia de a se implica din nou în activitatea echipei în jocul programat mâine, de la ora 15.00, pe Stadionul Milcovul, meci în care CSM va întâlni formația Eolica Baia Dobrogea. „Echipa CSM Focșani va continua în liga a treia cel puțin până la finalul turului de campionat. Avem o echipă tânără, valoroasă, de viitor și ar fi păcat să nu continuăm. Vom folosi banii pe care îi avem în cont, adică foarte puțini, dar aceasta este realitatea și nu ne putem ascunde după deget”, se arată în comunicatul remis ieri de conducerea echipei de fotbal CSM Focșani.
   Chiar dacă a rămas fără sprijin financiar din partea Primăriei și Consiliului Local Focșani, echipa de fotbal a primit totuși o veste bună. În calitate de singura reprezentantă a municipiului Focșani într-o competiție națională de fotbal seniori, la partidele de pe Stadionul Milcovul nu va achita taxa de 1500 lei, stabilită de consilierii locali.
   În plus, a fost eliminată și taxa de 200 lei care ar fi trebuit să fie plătită pentru antrenamentul oficial de pe terenul principal înaintea jocurilor din campionatul ligii a treia. Înaintea rundei de mâine, CSM se află pe locul 7, iar Eolica Baia ocupă locul 11. Programul etapei: Rapid II București – Juventus București, Sportul II Studențesc – Urban Titu, CSM Rm. Sărat – Rapid Fetești, Victoria Chirnogi – Gloria Buzău, Viitorul Axintele – Meteloglobus București. Dunărea Călărași va sta.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?