Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Polițist, jandarm și militar, implicați în accidente rutiere


   Ziua de sâmbătă a fost cu ghinion pentru un polițist, un jandarm și un militar, care au fost implicați în accidente de circulație. În două dintre cazuri vina le aparține, după cum s-a stabilit, chiar celor care poartă haina statului.
   Primul care a dat-o în bară a fost militarul, care are 23 de ani. Sâmbătă dimineață, la ora 6.45, el a fost implicat într-un accident de circulație pe DN 2 E85, în afara Focșanilui. Autoturismul condus de Dimitrie C., care își desfășoară activitatea în cadrul UM 01548 din Focșani, s-a izbit de o mașină care circula regulamentar.
   Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei și al consumului de alcool, la testare stabilindu-se că ofițerul avea o alcoolemie de 1,10 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
Potrivit oamenilor legii, militarul a ajuns cu mașina pe contrasens și a intrat în coliziune cu o Skoda, condusă regulamentar de Nicu B., din Panciu. Ambii conducători auto au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, militarului fiindu-i recolate probe biologice de sânge. Până la finalizarea anchetei, împotriva lui Dimitrie C. nu se va lua nicio măsură. Potrivit reprezentanților Ministerului Apărării Naționale, dacă va fi găsit vinovat, prin sentință definitivă, militarul ar putea fi trecut în rezervă. 
   Ghinionul l-a urmărit și pe un polițist din Tecuci. La ora 16.00, ofițerul a fost implicat într-un accident în afara Adjudului. S-a stabilit că evenimentul rutier s-a produs pe fondul neatenției în conducere. „R. Mircea, de 41 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism marca VW, din cauza neatenției a pierdut controlul volanului, a derapat și a pătruns în șanțul din partea dreaptă a drumului, lovind un autoturism marca Ford, care era staționat și în care nu se aflau persoane. Ulterior autoturismul VW a fost proiectat într-o construcție din beton”, a transmis ofițerul de presă al IPJ Vrancea. 

Jandarm implicat într-un accident la Panciu

   Aproape două ore mai târziu, un jandarm a fost implicat într-un accident, pe strada Nicolae Titulescu, din Panciu. Polițiștii spun că vina nu aparține acestuia, ci unei șoferițe, care nu a respectat semnificația indicatorului Cedează Trecerea.
   Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, „V. Monica Åžoferii au fost puți să sufle în aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?