Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Schwarzenegger şi-a calificat infidelitatea drept ‘cea mai stupidă’ faptă posibilă


   Actorul american Arnold Schwarzenegger, fost guvernator de California, declară într-o emisiune televizată că aventura sa extraconjugală, din care a venit pe lume un copil și care a provocat divorțul cuplului, este fapta ‘cea mai stupidă’ din viața sa.
   Într-o emisiune televizată, ‘Schwarzie” a recunoscut că i-a provocat o ‘imensă durere’ soției sale Maria Shriver, o membră a clanului Kennedy. ‘Când ea și-a abandonat cariera la televiziune pentru tine /…/ nu a fost oare un mod incredibil de a o trăda pe Maria?’, a întrebat retoric Arnold Schwarzenegger referindu-se la cariera de jurnalistă a soției sale. ‘Cred că este lucrul cel mai stupid pe care l-am făcut de-a lungul relației noastre. Este groaznic! I-am provocat o enormă durere Mariei și am procedat incredibil față de copii’, a adăugat fostul guvernator de California.
   Maria Shriver a cerut divorțul în iulie anul trecut pretextând ‘diferențe ireconciliabile’ cu Arnold Schwarzenegger, pe care l-a întâlnit în 1977 și cu care s-a căsătorit în 1986. ‘Schwarzie’ a oficializat separarea de Maria în mai 2011, când a recunoscut că are un copil, Jospeh, născut în 1997 dintr-o relație cu guvernanta Mildred Baena.
   Fostul ‘Mister Univers’ a dat asigurări că soția sa nu i-a citit romanul cu titlul ‘Total Recall’, preluat după un film regizat de Paul Verhoeven în 1990 și avându-l drept interpret principal pe Arnold Schwarzenegger.
   Potrivit CBS, romanul autobiografic dezvăluie și o altă aventură extraconjugală a lui ”Terminator”, care va reveni pe marile ecrane în acest an odată cu filmul ”Expendables 2”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?