Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Militar beat, cu maşina pe contrasens


   Un militar din județul Suceava, ofițer la UM 01548 din Focșani, a băut peste măsură, apoi s-a urcat la volanului unui autoturism și a provocat un accident de circulație. Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la ora 6.45, pe DN 2 E85, în afara municipiului Focșani, înspre Garoafa.
   Dimitrie C., de 23 de ani, din comuna Capu Câmpului, județul Suceava, militar de profesie, a consumat o cantitate însemnată de alcool, iar apoi s-a urcat la volanul unui autoturism VW. Nu a apucat să ajungă prea departe. În apropiere de Garoafa, din cauza vitezei și a alcoolului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autoturism Skoda, condus regulamentar de Nicu B., de 44 de ani, din Panciu. Ambii conducători auto au fost răniți ușor.
   La testarea cu aparatul alcooltest, polițiștii au avut o mare surpriză. Șoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1,10 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal de cercetare pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?