Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Daniela Zghera şi Alin Anghel au luat bronzul la Cupa Temerarul


   Week-end-ul trecut, Sibiul a găzduit un turneu internațional de judo, Cupa Temerarul, rezervat categoriilor Under 17 și Under 20, masculin si feminin. La competitia care a reunit 275 de sportivi din România, Austria, Ungaria, Serbia, Cehia, Bulgaria, Grecia și Republica Moldova au participat și zece judoka de la clubul LPS – CSM 2007 Focșani, iar doi dintre aceșțtia au reușit să urce pe podium. La categoria 48 de kilograme, Daniela Zghera a obținut medalia de bronz, aceeași medalie fiind obținută de Alin Anghel la categoria 90 de kilograme.
   Un alt rezultat bun a fost obținut de Andreea Rotariu – locul V la categoria 63 de kilograme. Delegația vrânceană care a fost prezentă la Sibiu a fost condusă de antrenorii Stănică Grosu și Marinel Palade. Organizatorii turneului internațional au pregătit premii pentru cei care au obținut rezultate bune. Primii trei sportivi clasați au primit medalii și diplome, iar primele șase echipe clasate prin acumulare de puncte au primit cupe care atestă performanța lor.
   Judoka Daniela Zgherea face parte din Lotul Național al României de juniori și cadeți. „Este o tânără liniștită, extrem de talentată când vine vorba de practicarea judo-ului. Sperăm să o vedem medaliată la competițiile internaționale din acest an. Cu multă muncă, există șanse în acest sens”, a declarat antrenorul Stănică Grosu. Pentru judoka vrânceni va urma etapa finală a Campionatului Național ne-waza (luptă la sol), la categoriile U11, 13 și 15, competiție programată în zilele de 28 și 29 septembrie, la Bacău.
  În altă ordine de idei, luna viitoare, UMO SERV, alături de CS Unirea Focșani și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea vor organiza o nouă ediție a Memorialului „Aurel Cîmpeanu”, un pionier al judo-ului românesc, la care vor participa sportivi de la cele mai valoroase cluburi din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?