Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ : Trei copii au ajuns la spital după un accident de circulaţie


   Un asistent medical, de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ)Vrancea, a fost implicat cu puțin timp în urmă, într-un accident de circulație produs în Focșani, pe str. Avântului. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a doi copii și a unei femei, pasageri într-unul din autoturismele implicate.
   Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că o femeie aflată la volanul unui autoturism marca Opel, nu a acordat prioritate de trecere asistentului medical Georgel Mocanu, care conducea un autoturism marca Hyundai Tucson. Impactul nu a putut fi evitat, asistentul medical declarând că totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, astfel încât nu a mai avut timp să evite producerea accidentului.
   În urma impactului, pasagerii din Opel, două femei și trei copii cu vârste cuprinse între 10 luni și 10 ani, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Focșani. Doi dintre copii și o femeie au fost  răniți. Ceilalți pasageri din Opel se află sub supraveghere medicală pentru investigații.
   Polițiștii cercetează în aceste moment cauzele producerii accidentului.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?