Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Opt ani de puşcărie şi daune de 15 mii de lei


   Ionel Nicușor, bărbatul acuzat că și-a violat fiica de numai cinci anișori, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Vrancea la opt ani de închisoare cu executare. Fapta a fost comisă în ianuarie, când mama copilei nu era acasă. „(…) aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 8 ani închisoare. (…)Dispune sesizarea Primăriei Gugești, Serviciul de Probatiune Vrancea, DGASPC VN privind includerea minorei în programe de protecție a copilului și asistență socială specifice minorilor- victime ale infracțiunilor. (…) dispune prelevarea de la inculpat de probe biologice pentru înscrierea în SNDEL”, se arată în sentință, care poate fi atacată cu apel.
   Instanța a mai dispus ca bărbatul să plătească 15.000 de lei daune morale victimei, adică propriei fiice, și câte 200 de lei pe lună contribuție la întreținerea acesteia până va împlini vârsta de 18 ani. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Galați.
   Nicușor este acuzat de viol și incest, după ce în noaptea de 25 spre 26 martie acesta a întreținut raport sexual cu fetița sa, de numai 5 ani. Inițial, bărbatul nu a recunoscut ceea ce a făcut și a susținut că fetița s-ar fi lovit singură în zona genitală. Ulterior, a recunoscut fapta și a spus că o regretă.
Potrivit medicilor, fetița prezenta leziuni în zona genitală și chiar a fost deflorată, având nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale, pentru a se reface. Anchetatorii spun că din locuința inculpatului, după comiterea faptei, au fost ridicate mai multe materiale pornografice, respectiv filme și reviste.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?