Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Fiica medicilor Drăgună a decedat


   Durere fără margini în familia cunoscuților medici vrânceni Drăgună. Fiica acestora, Teodora Coralia Drăgună, a decedat ieri dimineață, din cauza unor probleme de  sănătate. Tânăra avea aproximativ 30 de ani și era de profesie jurist. Părinții săi sunt doi dintre cei mai cunoscuți medici în județ. Tatăl său, medicul Daniil Drăgună, este șeful Secției de Dermatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Focșani, iar mama sa, Cornelia Drăgună, este medic șef la Compartimentul de Supraveghere în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică.
   Decesul fiicei medicilor Drăgună i-a șocat pe cei care cunoșteau familia. „Sincere condoleanțe familie Drăgună. Suntem alături de colega noastra, Cornelia Drăgună, în grelele momente pricinuite de decesul fiicei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus medicul Cătălin Graur, directorul DSP Vrancea.
   Trupul neînsuflețit al Teodorei Coralia  Drăgună este depus în Capela Bisericii „Sfântul Pantelimon” din curtea Spitalului Județean de Urgență, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, în Cimitirul Nordic din Focșani.
   Dumnezeu să o odihnească în pace și sincere condoleanțe familiei îndoliate!

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?