Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

„Eram o mare beţivă. Beam în fiecare zi”


   O cântăreața americană a dezvăluit că a suferit de alcoolism pe când era foarte tânără și a fost trimisă de părinți la o școală cu internat ca să-și revină. Cântăreața în vârstă de 26 de ani a făcut aceste dezvăluiri într-un interviu pentru revista GQ, care a declarat-o recent „femeia anului”. Cu această ocazie, Del Rey a apărut și pe coperta GQ pozând dezbrăcată.
   Lana Del Rey a spus în interviu că părinții au trimis-o la un pension din Connecticut la vârsta de 14 ani, pentru a o ajuta să renunțe la băutură.  „Eram o mare bețivă la vremea aceea. Beam în fiecare zi. Beam singură. Toată treaba mi se părea al naibii de cool. O mare parte din ce am compus pe «Born to Die» (albumul ei din 2012, n.r.) se referă la acești ani nebuni”, a declarat tânăra muziciană.
   „Părinții mei erau îngrijorați, eu eram îngrijorată. Am știut că am o problemă când a început să-mi placă să fac asta mai mult decât orice altceva. Mi-am zis: «Sunt terminată, complet terminată»”, a mai spus ea, adăugând că a fost „cel mai rău lucru” care i s-a întâmplat vreodată.
   În prezent, Lana Del Rey este imaginea H&M, într-o nouă campanie publicitară a brandului suedez de modă.

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?